Hızlı Vietnam Vizesi

Hızlı Vietnam Vizesi Tanıtım

Biz ilk Vietnam Şirketi olarak VT Travel Plus Turizm Acentasıyız. Geçen kısa zamanda Vietnam – Türkiye ilişkileri geçtikçe gelişmektedir. Dolayısıyla iki ülke arasında kültür araştırmanın yanı sıra merak da artmakta, özellikle turizm ve ticaret alanları sürekli ilerlemektedir. Fakat iki ülkenin vatandaşları, diğerini gidip görmesini engelleyen bir unsur var, o da ‘Vize İşlemleri’dir. Merak etmeyin, biz buradayız.

Biz Vietnamlı yatırım olan acenta olarak bu sorunu cözmek ve iki ülkenin vatandaşının kolay gezebilmeleri için hizmet etmekteyiz.

Vietnam Vizesi – 1. Şecenek: Uluslar arası havalimanın Pasaport kontrollu kapısında vize alınması: 89$ (Promosyon!)

C1 belgesi örnektir
C1 belgesi örnektir

Fiyat dahil: C1 Belgesi ($89).
Dahil olmayan: Vize stemp ($25).

Not: Pasaport kontrol kapısında Vize istek formu doldurup (Indir!) + 2 adet vesika + 25$ Vize ücreti ödeyip Vietnam vizesi verilecektir.

Gereken evrakları:
1. Pasaport fotokopisi
2. Gidiş donuş uçak bileti
3. Otel booking

Yukarıda istenilen evrakları tamamlayıp e-mail (info@vttravelplus.com) göndermeniz yeterli olacaktır.

İşlemlerin süresi: 5 – 10 İş günü.

Ücretleri: $89

Vietnam Vizesi – 2. Şecenek: Türkiye’den vize alınması: $159 (Promosyon!)

Vietnam Vize Stemp örnektir
Vietnam Vize Stemp örnektir

Fiyat dahil: Vietnam konsolosluğundan vize alma servisi.

Gereken evrakları:
1. Pasaport fotokopisi
2. Gidiş donuş uçak bileti
3. Otel booking

Ön başvuru için yukarıda ki istenilen evrakları tamamlayıp e-mail info@vttravelplus.com gönderebilirsiniz.

Ön başvuru tamamlandıktan sonra aşağdaki istenilen evrakları hazırlanıp + ücreti adresimize kargo gönderip işlemleri başlatılacaktır.

1. Aslı pasaport
2. 2 vesika
3. Vietnam Vizesi istek formu + ıslak imza

Ayrıca uçak booking, otel ve tur hizmetlerimiz mevcuttur. THY ile %5 indirimiyle size uygun bir fiyat sunabiliriz.

İşlemlerin süresi: 10 – 15 İş günü.

Ücretleri: $159

İşlem

Gereken evrakları scan yapıp bize mail (info@vttravelplus.com) ile gönderebilirsiniz. Ya da kargoyla adresimize gönderebilirsiniz. Adres: VT Travel Plus, Çatal Sk No:7/3, Şenlikköy Mh., 34153 Bakırköy/Istanbul.

Dosyanızı inceleyip en kısa zamanda size ulasacağız. Ödeme yaptıktan sonra işlemleri gerçekleştirilecektir!

Vietnam vizesi “Apllication form” Vietnam Vizesi Application form – VT Travel Plus. Indir!

VT Travel Plus Vietnam konsolosluğundan destek alarak ve aynı anda ilk Vietnam turizm şirketi olarak çalışmaktadır. Size en hızlı, güvenli şekilde vize hizmeti sağlacağımıza söz veriyoruz.

Hotline/Viber/Whatapps: 0530 471 3086 (Luu Bey) veya 0534 788 4966 (Jin Bey).

Related Posts

8 Comments

  1. 2 girisli vize alabilirmiyim cunku vietnamda fuar ziyareti ama once oradan seula 2 gun seul donus vietnama ve
    fuar calısması yapmak istiyorum bu mumkunmu .Daha once vietnama hic gitmedim ama Diger Asya ulkeleri ozellikle
    Cine 20 kez gittim hep is icin.

    • Merhaba, Vietnam vizesi için 1 aylık çoklu vize uygulama mevcuttur. Bu uygulamadan yararlanabilirsiniz.

      Teşekkür ederiz.

  2. SAYIN YETKILI NISAN AYINDA HOME TEKSTIL ILE ILGILI FUAR ICIN VIETNAM,I ZIYERET ETMEK ISTIYORUM ÇOK GIRIŞ ÇIKIŞLI VE UZUN SÜRELI VIZE ALINABILIYORMU VIETNAM,DAN BILGI VERIRSENIZ ÇOK SEVINIRIM.Burhan Sergen

    • Merhabalar, Vietnam vizesi maksimum 25 gün vermekte olup, tek giriş veya çoklu giriş seçenekler mevcuttur. Uzun süreli vizeleri uygulama yoktur, ancak vize bitmeden yada bittikten sonra çıkış yapıp tekrar başvuru yapabilirsiniz.

      İyi günler.

  3. Vietnam vizesi Turkiyede ve butun Avrupa ulkelerinde almak genelde biraz zor cunku sponsorluk falan istiyorlar. Ben su an Vietnam dayim asa yukari 3 hafta once Laos kuzeyinden en son sinir kapisindan giris yaptim.

    • Merhaba, şu anda herhangi bir sorun yoktur vize ile ilgili.
      İlgileriniz için teşekkür ederiz.

  4. Vize istek formunu eksiksiz tamamlayip ve 25dollar ucret odedikten sonra bizlere kapida verilecek olan vize damga olarak mi pasaporta uygulanir? Yoksa vize pulu olarak pasaporta mi yapistirilacak?

Bình luận