Hızlı Vietnam Vize Hizmeti (2018 Update)

VT Travel Plus Ltd. Türkiye’de ilk ve tek Vietnam Turizm firmasıdır. Vietnam – Türkiye ilişkileri her geçen gün daha da gelişmektedir. Dolayısıyla iki ülke arasında kültür araştırmanın yanı sıra merak da artmakta, özellikle turizm ve ticaret alanları sürekli ilerlemektedir. Fakat iki ülkenin vatandaşları, diğerini gidip görmesini engelleyen bir unsur var, o da ‘Vize İşlemleri’dir. Merak etmeyin, biz buradayız!!!

Vietnam vizesi için aşağıdaki adımları takip ediniz:

1. Gereken evraklar:

  • Otel ve uçak rezervasyonları (Satın almanız gerek yoktur, otel ve uçak rezervasyonların tarihleri aynı olması gerekir)
  • Pasaport fotokopisi
  • 2 adet resim

2. Ücretler:

a) Kapıda vize uygulaması: Vietnam’daki Uluslararası Havalimanlarında geçerli olmak üzere.
  • Otel, uçak rezervasyonları ve pasaport fotokopisi bize e-mail yoluyla göndermeniz yeterli olacaktır.
  • Yaklaşık 7 iş günü sürmektedir. Ekspres paketleri için lütfen bize ulaşınız.
  • Ücret: C1 belgesi ücreti 90USD’dır nakit yada havale ile ödeme yapabilirsiniz. Ücretler alındıktan sonra işlemlere başlayacaktır.
  •  C1 belgesi geldikten sonra size e-mail yoluyla tekrar iletilecektir. Önemli; C1 belgesi olmadan uçuş izin verilmeyecektir.
  • Kapıda vize başvurunuz için başvuru formu (Indir!) + 2 adet resim + 25$ vize ücreti ödeyip vize damgası pasaportunuza işlenecektir.
C1 belgesi örnektir
C1 belgesi örnektir

 

b) Elçilikte vize uygulaması:
  • Orijinal pasaport + 2 adet resim ve vize başvuru formu(Vietnam Vize Başvuru formu) adresimize teslim etmeniz yada kargo yoluyla göndermeniz gerekecektir.
  • Yaklaşık 14 iş günü sürmektedir. Ekspres paketleri için lütfen bize ulaşınız.
  • Ücret: Herşey dahil 160USD’dır.
  • Kapıda her hangi bir ödeme yada işlem yapmayacaksınız, pasaport kontrolünden direk geçeceksiniz.
Vietnam Vize Stemp örnektir
Vietnam Vize Stemp örnektir
c) Grub vize başvuru için lütfen iletişime geçiniz:

Email adresi: info@vttravelplus.com

Kargo adresi: Şenlikköy Mah. Çatal Sk. No: 7/3 Bakırköy ISTANBUL/ 34153

Telefon numarası: 0212 – 458 4746

Sorularınız için; Hotline/Viber/Whatsapp: 0530 471 3086 (Luu Bey) veya 0534 788 4966 (Jin Bey)

 

Related Posts

6 gün 5 gece Vietnam Turu

TURUN GENEL BAKIŞ Gün 1: Hanoi’ye geliş Gün 2: Hanoi - Halong Bay - Hanoi Gün 3: Yarım gün Hanoi şehri turu  -  Ho Chi Minh Uçuş Gün 4: Ho...

Vietnam Kültür – Cao Dai Dini

Doğunun ve batının tüm dinlerini ve kutsal inançlarını birleştirerek ideal bir dine ulaşmak için Vietnam’da yaşanan her dinden; Budizm, Konfüçyüscülük...

Ho Şi Minh Kimdir?

Ho Şi Minh, Kuzey Vietnam Devlet Başkanı (1954-69), Başbakanı (1954/55) ve Lao-Don İşçi Partisinin Lideri (1951-59) olan Ho Şi Minh Fransızlara karşı ...

8 Comments

  1. 2 girisli vize alabilirmiyim cunku vietnamda fuar ziyareti ama once oradan seula 2 gun seul donus vietnama ve
    fuar calısması yapmak istiyorum bu mumkunmu .Daha once vietnama hic gitmedim ama Diger Asya ulkeleri ozellikle
    Cine 20 kez gittim hep is icin.

    • Merhaba, Vietnam vizesi için 1 aylık çoklu vize uygulama mevcuttur. Bu uygulamadan yararlanabilirsiniz.

      Teşekkür ederiz.

  2. SAYIN YETKILI NISAN AYINDA HOME TEKSTIL ILE ILGILI FUAR ICIN VIETNAM,I ZIYERET ETMEK ISTIYORUM ÇOK GIRIŞ ÇIKIŞLI VE UZUN SÜRELI VIZE ALINABILIYORMU VIETNAM,DAN BILGI VERIRSENIZ ÇOK SEVINIRIM.Burhan Sergen

    • Merhabalar, Vietnam vizesi maksimum 25 gün vermekte olup, tek giriş veya çoklu giriş seçenekler mevcuttur. Uzun süreli vizeleri uygulama yoktur, ancak vize bitmeden yada bittikten sonra çıkış yapıp tekrar başvuru yapabilirsiniz.

      İyi günler.

  3. Vietnam vizesi Turkiyede ve butun Avrupa ulkelerinde almak genelde biraz zor cunku sponsorluk falan istiyorlar. Ben su an Vietnam dayim asa yukari 3 hafta once Laos kuzeyinden en son sinir kapisindan giris yaptim.

    • Merhaba, şu anda herhangi bir sorun yoktur vize ile ilgili.
      İlgileriniz için teşekkür ederiz.

  4. Vize istek formunu eksiksiz tamamlayip ve 25dollar ucret odedikten sonra bizlere kapida verilecek olan vize damga olarak mi pasaporta uygulanir? Yoksa vize pulu olarak pasaporta mi yapistirilacak?

Bình luận